Bin-Jip, (DVD) PAL/REGION 2 // *QUALITY FILM COLLECTION*

(DVD), MOVIE, DVDNL
5,38 €

PX8716777921302

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 5 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,25 €.


Meer info

Bin-Jip is de ongewone romance tussen twee outsiders. Bijna zonder woorden toont Kim de toenadering tussen een insluiper en een gekwetste jonge vrouw. Voor deze subtiele en precieze film werd Kim Ki-duk in Venetië bekroond met de Zilveren Leeuw voor de best regie.

Tae-suk zoekt op zijn motor naar leegstaande huizen waarin hij een tijdje kan verblijven. Hij steelt niets, maar gebruikt wat uit de koelkast, repareert kapotte spullen en doet zo nodig de was. Hij legt zijn bezoeken vast door zichzelf in andermans interieur te fotograferen. Dit eigenaardige maar kalme leven wordt onderbroken wanneer hij op een dag insluipt in het huis waar de jonge vrouw Sun-hwa zich in het donker verschuilt. Zij zit gevangen in een ellendig huwelijk met een man die haar mishandelt. Na een confrontatie tussen haar man en Tae-suk, vergezelt Sun-hwa voortaan de eenzame insluiper. De twee wisselen geen woord, maar worden langzaam verliefd op elkaar.

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  Johan
  01-04-2013

  Bijzondere film! (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  dolfijntje
  13-03-2012

  Heel apart verhaal, heel goed verfilmd.
  \nDoet surrealistisch aan.
  \nGa niet over de inhoud vertellen, want dat kan je het beste zelf ervaren.
  \nMaar zeker een aanbeveling ! (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Bin-Jip, (DVD) PAL/REGION 2 // *QUALITY FILM COLLECTION*

  Bin-Jip, (DVD) PAL/REGION 2 // *QUALITY FILM COLLECTION*

  (DVD), MOVIE, DVDNL