Marilyn 50th anniversary box, (Blu-Ray) PICTURE FRAME-BOX SET/INCL.7 MOVIES/3 FOTO CARDS

MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
36,18 €

PX8712626049067

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 36 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 36 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,80 €.


Meer info

De 7 beste populairste films van Hollywood legende Marilyn Monroe samen in deze limited edition Blu-ray verpakking.
Ervaar de unieke elegantie en schoonheid van Marilyn Monroe zoals je haar nog nooit gezien hebt, in onovertroffen Blu-ray kwaliteit. Vijf van de zeven films in deze verzamelbox werden volledig geremastered. Deze unieke release, samenvallend met de vijftigste verjaardag van Marilyns overlijden, is een must-have voor elke filmliefhebber!

- Gentlemen Prefer Blondes: Marilyn Monroe en Jane Russell spelen de hoofdrol als revuedanseressen die koers zetten naar liefde en plezier aan boord van een luxueus zeilschip.

- How to Marry a Millionaire: Marilyn, Betty Grable en Lauren Bacall zijn drie modellen uit Manhattan die een wild plan beramen om de mannen van hun dromen te strikken.

- River of No Return: Marilyn en Robert Mitchum bundelen de krachten in dit spannende verhaal over avontuur en overleven in de Northwestern wildernis.

- There’s No Business Like Show Business: Marilyn vertolkt de rol van een ambitieuze revuedanseres die betrokken raakt in het leven van en de liefde voor de Five Donahues, een familie vaudeville artiesten.

- The Seven Year Itch: Marilyn kruipt in de huid van een verleidster die de trouwbelofte van een man op de proef stelt wanneer ze in het appartement boven hem gaat wonen.

- Some Like It Hot: Marilyn is de leadzangeres van een meidengroepje, waarbij Tony Curtis en Jack Lemmon zich aansluiten. Ze doen zich voor als vrouwen om zich te verbergen voor de maffia.

- The Misfits: In haar laatste film speelt Marilyn de hoofdrol als een gevoelige gescheiden vrouw die verliefd wordt op een moderne cowboy, vertolkt door Clark Gable.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Marilyn 50th anniversary box, (Blu-Ray) PICTURE FRAME-BOX SET/INCL.7 MOVIES/3 FOTO CARDS

    Marilyn 50th anniversary box, (Blu-Ray) PICTURE FRAME-BOX SET/INCL.7 MOVIES/3 FOTO CARDS

    MOVIE, Blu-Ray