Indochine, (DVD) PAL/REGION 2 *QUALITY FILM COLL.* FT.CATHERINE DENEUVE

(DVD), MOVIE, DVDNL
6,15 €

PX8716777059609

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,30 €.


Meer info

Indochine speelt zich af tegen het decor van ruim twintig jaar geschiedenis in Vietnam. Van de vroege jaren 30 tot in 1954, het jaar dat Indochine door de Verenigde Naties werd uitgeroepen tot de onafhankelijke staat Vietnam. De ongetrouwde Francaise Eliane (Catherine Deneuve), leidt met strakke hand de rubberplantage van haar oude vader. Ze leeft celibatair en richt al haar liefde op haar geadopteerde Vietnamese dochter Camille. Hun harmonieuze bestaan wordt ingrijpend verstoord als beide vrouwen verliefd worden op dezelfde jonge officier. Het is een woelige tijd, waarin de communistische partij net is opgericht en de dag nadert dat Indochine onafhankelijk van Frankrijk zal worden. Indochine is een lyrisch epos met betoverende beelden van landschappen.

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  chris
  26-05-2010

  prachtige acteerprestaties ! mooie plaatjes ook.
  \nde liefde voor de jonge officier die haar adoptiedochter bemind is grandioos, het einde is ook heel mooi .
  \nTegen de achtergrond van de opkomst van de communistische partij, waarbij een vrouw een plantage leidt met slaven... (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  alex boel
  09-02-2009

  zï¿?ï¿?r mooi verhaal en sfeerbeelden in een periode van de wereld geschiedenis die bij ons minder bekend is. En uiteraard met een schitterende Catherine Deneuve. (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Indochine, (DVD) PAL/REGION 2 *QUALITY FILM COLL.* FT.CATHERINE DENEUVE

  Indochine, (DVD) PAL/REGION 2 *QUALITY FILM COLL.* FT.CATHERINE DENEUVE

  (DVD), MOVIE, DVDNL