I want your love, (DVD) BY TRAVIS MATHEWS

MOVIE, DVD
8,46 €

PX8717249481300

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 8 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,40 €.


Meer info

Na 10 jaar financieel worstelen is Jesse het overleven moe. Jesse is kunstenaar, begin dertig en is onzeker over zijn toekomst qua werk en relaties. Hij is blut en heeft behoefte aan verandering. Na lang wikken en wegen besluit hij San Francisco te verlaten en terug te keren naar het saaie Ohio. Op zijn laatste avond in de stad komen al zijn vrienden en exlovers samen voor een afscheidsfeestje wat is georganiseerd door zijn huisgenoot. Jesse, die toch al gemengde gevoelens heeft over zijn vertrek en opziet tegen het ‘feestje’ raakt alleen maar meer verward door de aanwezigheid van zijn ‘comfort food’ ex.

I WANT YOUR LOVE is een uiterst open en eerlijke kijk in het emotionele en seksuele leven van een jonge man en zijn vrienden. Vol hedendaagse observaties, rauw en met expliciete seks scÃ?nes: I WANT YOUR LOVE is een mix van de seks uit SHORTBUS, de rauwheid en eerlijkheid uit WEEKEND, en de stijl en mannen uit BUTT magazine.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    I want your love, (DVD) BY TRAVIS MATHEWS

    I want your love, (DVD) BY TRAVIS MATHEWS

    MOVIE, DVD