DELETE (AKA SINGULARITY) PAL/REGION 2 // W/ JAYLEE HAMIDI, MEHDI DARVISH

TV SERIES, DVD
10,13 €

PX8711983960879

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 10 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 10 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,50 €.


Meer info

Een niet-officiële computerinstructie veroorzaakt een rampzalige meltdown in een plutoniumreactor. De complexe hack is zo vlekkeloos uitgevoerd dat er geen twijfel bestaat wie erachter zit: Dubito, een groep online anarchisten.
De situatie wordt nog ernstiger wanneer er boven San Francisco een raketinterceptor explodeert als gevolg van een computerworm. Terwijl de overheid in Washington alles op alles zet om paniek te voorkomen en de schuldigen op te sporen, hebben journaliste Jessica Taylor en hacker Daniel Garson een geheime ontmoeting met een lid van Dubito. Deze onbekende kan de twee nog net een bondige waarschuwing doorgeven - 'Armageddon' - voordat hij wordt gedood door een sluipmoordenaar. Maar de volle omvang van de dreiging komt pas later aan het licht. Nadat alle leden van Dubito door overheidsagenten zijn gedood, wordt duidelijk dat Dubito zich inzette om het ontstaan van gevaarlijke 'zelf-denkende' internettechnologie een halt toe te roepen. Nu dat niet is gelukt, heeft het wereldwijde web zich kunnen ontwikkelen tot een kunstmatige intelligentie met maar één doel: de totale uitroeiing van de mensheid...

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    DELETE (AKA SINGULARITY) PAL/REGION 2 // W/ JAYLEE HAMIDI, MEHDI DARVISH

    DELETE (AKA SINGULARITY) PAL/REGION 2 // W/ JAYLEE HAMIDI, MEHDI DARVISH

    TV SERIES, DVD