Bij elk artikel staat een beschikbaarheidstermijn.

Elke levertermijn is indicatief voor leveringen in België. 
Voor Nederland neemt  u best 1 dag extra levertijd in acht.  
Voor bestellingen vanuit andere landen  moet u rekening houden met een iets langere levertijd.

Het is mogelijk dat de termijn wordt aangepast als een artikel uitverkocht blijkt te zijn. Deze termijn is een richtlijn waar wij ons zo strikt mogelijk proberen aan te houden. Het kan echter zijn dat een andere klant net het laatste stuk heeft besteld waardoor de levertijd iets kan oplopen. Gelieve er  rekening mee te houden dat de status op de website een momentopname is. Het kan gebeuren dat na bestelling een leverancier zonder voorraad valt of het artikel 'uitverkocht' verklaard wordt. De productstatus wordt dan zo snel mogelijk aangepast. Indien het artikel niet kan geleverd worden, ontvangt u van ons een mail met verdere instructies.

Wij streven er naar om alle beschikbare boeken in België en Nederland aan te bieden. We hebben helaas niet alle artikels in voorraad.  Om u zo goed mogelijk te informeren rond de levertijd van uw pakketje vindt u hieronder meer informatie over onze levertijden. 


In Voorraad
Voor 15u30 besteld, volgende werkdag bij u thuis
Artikels die op stock staan worden binnen de 24 uur verzonden. Heeft u uw bestelling voor 15u30 geplaatst, dan worden deze de volgende werkdag geleverd. Taxipost van bPost draagt hier zorg voor. Woont u in Nederland wordt uw pakje een werkdag later geleverd. Voor alle andere landen moet u rekenen op een iets langere wachttijd.    


In voorraad

Voor 15u30 besteld, volgende werkdag bij u thuis *met express levering door Post NL

Deze worden rechtstreeks geleverd van bij onze leveranciers. Heeft u uw bestelling voor 15u30 geplaatst, dan worden deze de volgende werkdag geleverd indien u koos voor express levering door Post NL.


Nog niet verschenen
Wordt verwacht op ...
Het kan dat u in uw bestelling producten hebt opgenomen die nog niet verschenen zijn of in herdruk zitten. Deze artikelen heeft u dan alvast gereserveerd door uw bestelling en worden automatisch naar u verzonden van zodra de uitgever het (nieuwe) artikel beschikbaar stelt. De vermoedelijke verschijningsdatum staat op de site onder voorbehoud van wijzigingen door de uitgever.


Levertijd ca. (aantal werkdagen)
Artikels die wij niet in stock hebben kondigen wij aan met bovenstaande vermelding, deze levertijd is dus afhankelijk van de gemiddelde levertijd van onze leverancier. Wij proberen rekening te houden met de ervaring die wij hebben met onze leveranciers in het verleden en schatten zo ook de leverkans in.

De vermelding geldt voor verzendingen binnen België. Voor een verzending naar Nederland moet u nog een extra dag bijrekenen. Voor bestellingen naar andere landen moet u een langere levertijd aanrekenen. 


Nog niet verschenen 
Deze status geven wij aan wanneer een artikel nog niet verschenen is of in herdruk is.


Niet leverbaar/uitverkocht 
Wanneer een artikel niet op stock is of niet meer beschikbaar wordt deze status weergegeven.  


Tijdelijk niet leverbaar 
Herdruk in overweging
Levertijd: Onbekend  
Producten met deze vermelding hebben mogelijk een langere levertijd. Wij krijgen deze status door van onze leveranciers wanneer zij een herdruk in overweging nemen. Dit wil zeggen dat er in vele gevallen nog geen nieuwe herdrukdatum bekend is en dat wij moeten wachten op meer informatie. Van zodra deze informatie doorkomt, wordt de bestelling doorgezet en geleverd. Wij kunnen hier helaas geen exacte leverdatum plaatsen. 


Tijdelijk niet leverbaar 
Wordt verwacht op ...
Het kan dat u in uw bestelling producten hebt opgenomen die tijdelijk niet leverbaar zijn maar waar wij wel een nieuwe datum voor kennen. Deze artikelen heeft u dan alvast gereserveerd door uw bestelling en worden automatisch naar u verzonden van zodra de uitgever het artikel opnieuw beschikbaar stelt. De vermoedelijke verschijningsdatum staat op de site onder voorbehoud van wijzigingen door de uitgever.


 

Leveringstermijnen van de Post :

bPost garandeert in België een levering op de werkdag na verzending. De Nederlandse Post garandeert een gemiddelde levering 2,2 werkdagen na verzending. Pakjes naar andere landen worden geleverd tussen de 2,1 en 6,3 werkdagen na verzending. De status van uw bestelling kan u steeds opvolgen via uw account. Hebt u nog geen account kan u de link activeren die in de bevestigingsmail zit die u ontving na het afronden van uw bestelling. De Post garandeert in België een levering de werkdag na verzending De Nederlandse Post garandeert een gemiddelde levering 2,2 werkdagen na verzending. Pakjes naar andere landen worden geleverd tussen de 2,1 en 6,3 werkdagen na verzending.

Verzendingen in België worden door de Belgische Post de volgende werkdag uitgeleverd. Mocht u na drie werkdagen nog niets ontvangen hebben, ondanks ons mailbericht van verzending, kan u steeds contact opnemen met de klantendienst van bPost / Taxipost op het nummer 022 / 012345, met uw postbode of buur. Pakjes die niet in de brievenbus geraakten kan u steeds in een kantoor van bPost gaan afhalen. De postbode laat hierover bericht na. Deze pakjes worden meestal 2 weken in uw plaatselijke kantoor bewaard. Woont u in België dan kunt u gebruik maken van de Track & Trace van bPost.In uw verzendingsmail vindt u de link naar de website van bPost, waarlangs u te weten komt waar uw pakje momenteel is. Klanten in het buitenland kunnen spijtig genoeg geen gebruik maken van deze service.