U beschikt over een website? Via het affiliateprogramma van Proxis.com kan u zeer eenvoudig geld verdienen door het plaatsen van een advertentie op uw website.

Hoe werkt het precies?

Wij zijn aangemeld via Tradetracker. Zij bieden online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van “pay-for-performance” online marketing- en salesactiviteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van de implementatie van  bepaalde software kunnen campagnes worden gemeten en gemonitord. Bovendien kan zo een optimaal rendement aan inkomsten behaald worden, zowel voor de adverteerder als de affiliate.

Wanneer u zich registreert via Tradetracker kan u gemakkelijk banners, productfeeds of tekstlinks van Proxis.com op uw site plaatsen. Deze links leiden uw bezoekers  naar promoties, acties, specifieke producten, e.d.

Commissie?

Afhankelijk van het verkochte artikel ontvangt u een bepaalde procentuele vergoeding. Wanneer iemand via uw site op onze banner doorklikt en een aankoop doet op onze site, krijgt u een commissie. Hoe meer aankopen de banner op uw site genereert, hoe hoger uw commissie.

Gepersonaliseerde banners?

Wij bieden een groot aanbod aan banners in verschillende formaten, over verschillende productgroepen. U kan dus banners, links en productfeeds kiezen afhankelijk van de content van uw site, uw bezoekers en hun interesses. 

Meld u vandaag nog aan!