Westworld - Seizoen 1 & 2, (Blu-Ray)

Blu-Ray
76,94 €

Ajouter au panier

PX5051888246283

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 76 points de fidélité. Votre panier totalisera 76 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 3,80 €.


En savoir plus

- Westworld - Seizoen 1: De TV-Serie Westworld, van Jonathan Nolan en Lisa Joy is een duister avontuur over kunstmatig bewustzijn en de evolutie van de zonde. In een weids en afgelegen Wilde Westen-pretpark betalen bezoekers goud geld om hun dromen na te kunnen spelen met androïden op een landgoed. Maar achter de schermen klopt er iets niet helemaal� Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris en Anthony Hopkins zijn de sterren van een topcast in deze betoverende 10-delige serie van Kilter Films en Bad Robot Productions.

- Westworld - Seizoen 2: De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door androïde die inwoners (Engels: hosts) worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die gasten (of ook nieuwkomers) worden genoemd. De gasten kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de inwoners. Het park kent ongeveer tweeduizend verschillende inwoners, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Westworld - Seizoen 1 & 2, (Blu-Ray)

    Westworld - Seizoen 1 & 2, (Blu-Ray)

    Blu-Ray