FC de kampioenen - Seizoen 15, (DVD)

TV SERIES, DVDNL
12,31 €

PX5412012152236

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 12 points de fidélité. Votre panier totalisera 12 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,60 €.


En savoir plus

F.C. De Kampioenen is nog steeds met staatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Boma hoort van Pascale dat ze samen met Maurice gaat jagen en probeert er alle aan om mee te kunnen.

Carmen is het beu dat Fernand achter haar vlerken zit en doet haar beklag bij de Kampioenen. Deze besluiten een contactadvertentie te plaatsen om Fernand aan een vrouw te helpen.

Marc wil Bieke ten huwelijk vragen en wil dat op een originele manier doen. Xavier helpt hem hierbij.

De voorbereidingen voor het huwelijk van Marc en Bieke zijn in volle gang. De moeders willen tot Bieke’s wanhoop een heel groot feest. Marc doet een beroep op Miguel Wiels om een lied op te nemen voor de openingsdans.
De mannen willen voor Marc een vrijgezellenavond organiseren. Op de ochtend van het huwelijk zitten de mannen in de gevangenis. Het wordt voor de Kampioenen een grote opdracht om Marc op tijd toonbaar te krijgen om voor het altaar te verschijnen.
Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan weer garant voor uren lachen want, Kampioen zijn is plezant!!!

Fiche technique

 • Commentaires
 • Note 
  Stan van den Buijs
  16-12-2009

  dvd 's zijn perfect en worden heel veel bekeken door mijn kinderen !! dagelijks en ï¿?ï¿?n van de beste aankopen die ik gedaan heb de laatste tijd ;
  \n
  \n
  \n
  \nmvg
  \n
  \nStan van den Buijs (bron www.proxisazur.be)

  Donner votre avis

  FC de kampioenen - Seizoen 15, (DVD)

  FC de kampioenen - Seizoen 15, (DVD)

  TV SERIES, DVDNL