LEGENDS OF TOMORROW S1+2

TV SERIES, DVDNL
41,07 €

Ajouter au panier

Prix réduit !

-8,33 €

49,40 €

PX5051889625827

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 41 points de fidélité. Votre panier totalisera 41 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 2,05 €.


En savoir plus

- Legends of tomorrow - Seizoen 1: Deze spannende superheldenserie brengt allerlei helden samen. Arrow’s Atom, White Canary, Captain Cold, Heat Wave en Martin Stein, de professor van the Flash, ontmoeten de nieuwe DC-helden Rip Hunter, Jefferson “Jax” Jackson (die Firestorm wordt) en Hawkgirl. Samen nemen ze het op tegen Vandal Savage, een tiran die al eeuwen meegaat en nu de tijd zelf in gevaar brengt.

- Legends of tomorrow - Seizoen 2: Na het verslaan van de onsterfelijke schurk Vandal Savage en de corrupte meesters van de tijd die met hem verbonden zijn, ontstaat er een nieuwe bedreiging. Dr. Nate Heywood (gespeeld door Nick Zano), een onconventionele en charmante historicus, maakt een schokkende ontdekking - The Legends of Tomorrow zijn verspreid over de tijd. Samen vervolgen de Legendes hun nieuwe missie om de chronologie van de tijd van zijn vroegere en huidige vijanden te beschermen.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    LEGENDS OF TOMORROW S1+2

    LEGENDS OF TOMORROW S1+2

    TV SERIES, DVDNL