BORIS EN BINTI SEIZOEN 2

TV SERIES, DVDNL
13,85 €

Ajouter au panier

PX5413952191736

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 13 points de fidélité. Votre panier totalisera 13 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,65 €.


En savoir plus

Kleurrijke en unieke animatiereeks bedoeld om de taalvaardigheid van kleuters te stimuleren. De twee vrienden Boris en Binti beleven alledaagse dingen in hun eigentijdse, multi-culturele en herkenbare kleuterwereld.

Boris en Binti zijn twee vriendjes die in de stad wonen. De kleuters beleven samen allerlei alledaagse avonturen: ze verkleden zich, gaan naar de markt en kijken samen naar buiten. Ze doen dus samen gewone dingen, maar bij Boris en Binti zijn die nooit saai! Boris en Binti is een leuke eigentijdse serie die zich afspeelt in een voor kleuters herkenbare multiculturele wereld. De kleuters krijgen de tijd om de beelden in zich op te nemen en zelf dingen te ontdekken, waarbij taal een belangrijke rol speelt. Boris en Binti heeft daarmee een grote educatieve meerwaarde en draagt ook bij tot de verbetering van de taalvaardigheid van anderstalige kleuters en hun ouders.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    BORIS EN BINTI SEIZOEN 2

    BORIS EN BINTI SEIZOEN 2

    TV SERIES, DVDNL