Molly monster, (DVD)

Chambers, John, DVD
12,59 €

Ajouter au panier

PX5425004850713

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 12 points de fidélité. Votre panier totalisera 12 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,60 €.


En savoir plus

Molly monster wil er dolgraag bij zijn wanneer haar nieuwe broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Dat gebeurt ver weg achter de Wilde Heuvels, op het Eiereiland, waar kleine monsters ter wereld komen. Maar hoe kan ze haar beste vriend Edison aan het verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Bezorgd reist Molly haar ouders achterna. Zo begint een avontuurlijke tocht doorheen een kleurrijke wereld: Monsterland.
In de film breit Molly een mutsje voor haar toekomstig broertje. Wil je net zoals Molly zelf iets breien? Download dan de handleiding voor de Molly babymuts, de monstermuts of de Molly Monster strik.
Molly, een grappig geel monstertje op dunne pootjes, richt zich tot het jongste publiek in een vrolijke, muzikale film. Hoewel ze soms een beetje prikkelbaar is, heeft ze geen vijanden, enkel vrienden. Dat verklaart misschien waarom het in Monsterland zo’n vrolijke boel is: een wereld die tot leven komt in een explosie van uitbundige kleuren en opgewekte muziek, en waarin de koddige Molly ons rondleidt met veel gevoel voor humor.

Thema(s) Gezin en familie
Vriendschap en liefde
Identiteit (ik en de wereld)

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Molly monster, (DVD)

    Molly monster, (DVD)

    Chambers, John, DVD