Brother bear 2, (DVD)

(DVD), ANIMATION, DVDNL
12,79 €

Ajouter au panier

PX8717418097509

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 12 points de fidélité. Votre panier totalisera 12 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,60 €.


En savoir plus

We zijn terug met een hele nieuwe film hÃ?? Mooi. En niet alleen wij elanden, maar ook de grote beer (Kenai dus), zijn kleine berenbroer (Koda dus) en ook een nieuw meisje genaamd Nita. Zij is nogal een lastpost hÃ??
Nita kent Grote Beer van vroeger toen hij nog geen beer was. Dat was in de eerste film, weet je nog? Hoe dan ook, ze dachten dat ze voor altijd bij elkaar zouden blijven, ook al gaan ze met elkaar om als twee boze bevers in een modderhut. Goed, nu zeggen de Grote Geesten dus dat ze een hele verre, spannende reis moeten maken om de overeenkomst te verbreken.
Dus dwaal niet af. Kom mee met mij en m’n broer – oh, en er zitten ook een stel aantrekkelijke elanddames in dit verhaal – voor allerlei grappen en wilde avonturen. (Kijk nou wat ik heb gedaan. Ik heb het woord “wilde” gebruikt omdat we hier in de wildernis zitten). Mooi. Dit wordt fantastisch veel lol voor het hele gezin, h�?

Fiche technique

 • Commentaires
 • Note 

  30-11-0002

  mooie en ontroerende film (bron www.proxisazur.be)

  Donner votre avis

  Brother bear 2, (DVD)

  Brother bear 2, (DVD)

  (DVD), ANIMATION, DVDNL