Sleeping giant, (DVD)

DVD
12,59 €

Ajouter au panier

PX5425004850669

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 12 points de fidélité. Votre panier totalisera 12 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,60 €.


En savoir plus

Voor Adam begint een saaie zomer met zijn ouders in een vakantiehuisje aan het meer. Tot hij Riley en Nate ontmoet, twee jongens die al iets meer afweten van het leven… of tenminste doen alsof. Samen doden ze de tijd: sporten, gamen, maar ook stelen, wiet roken en van op de rotsen in zee duiken. Vooral Nate is altijd op zoek naar problemen. Adams wereld wordt grondig door elkaar geschud: in enkele weken ontdekt hij wat vriendschap, verraad en mannelijkheid betekenen. SLEEPING GIANT was dé revelatie van de Semaine de la Critique in Cannes en won de Explore Award op 42e Film Fest Gent. In eigentijdse beelden vat de film perfect de verveling, de ontluikende seksualiteit, de frustraties en de verwarring van het opgroeien. SLEEPING GIANT is een prachtige film die heftige reacties losmaakt.
TAAL & ONDERTITELING
Nederlands ondertitelde versie
ADVIES LEEFTIJD
vanaf 14 jaar
DUUR
GENRE
Speelfilm
THEMA'S
Adolescentie + ontwikkeling, Criminaliteit + drugs, Gezin + familie, Liefde + verliefdheid, Natuur + landschappen, Pesten + mishandeling, Vriendschap + trouw JAAR
2015
LAND
Canada
REGIE
Andrew Cividino

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Sleeping giant, (DVD)

    Sleeping giant, (DVD)

    DVD