V-Rally 4, (Nintendo Switch)

SWITCH
44,93 €

Ajouter au panier

Prix réduit !

-3,34 €

48,27 €

PX3499550366549

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 44 points de fidélité. Votre panier totalisera 44 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 2,20 €.


En savoir plus

De terugkeer van een legendarische offroad-racegame! Geniet van een extreme ervaring en perfectioneer je stuurkunst in een veeleisende simulatie. Laat je uitdagen door rally's, rallycross, drifts, buggy's en beklimmingen en maak een spectaculaire tocht dwars door alle continenten.
Laat je niet afschrikken door gevaarlijke wegen en barre omstandigheden en omgevingen, maar geef elke keer net iets meer gas en laat de adrenaline je reflexen op scherp zetten. Kruip achter het stuur van de meest legendarische terreinvoertuigen in elke categorie en trotseer de moeilijkste routes in adembenemende omgevingen.
- Rally: van Kenia naar Sequoia Park bedwing je de moeilijkste routes in vaak extreme omstandigheden, achter het stuur van moderne en historische wagens.
- V-Rally Cross: intense races met acht wagens op zand- en asfaltwegen.
- Extreme-Khana: drift, precisie en snelheid, met vallen verspreid over de wegen, om je rijvaardigheid en showtalent op de proef te stellen!
- Buggy: word een meester in rijden op heuvelachtig terrein, ontwikkel de speciale reflexen en leer de precieze technieken om deze felle races te winnen.
- Hillclimb: bereik de top achter het stuur van deze krachtige, weerbarstige monsters.
Meer dan 50 automodellen, waaronder de beroemdste in de rally- en extreme autosport, om uit te proberen, te verzamelen, te verbeteren, aan te passen en vooral om mee uit te blinken!
V-Rally 4 is ontwikkeld door Kylotonn Racing Games, een studio die gespecialiseerd is in racesimulaties, en is voorzien van de nieuwste fysica en grafische ontwikkelingen van de KT Engine.
En omdat een ervaring altijd beter is als je hem deelt, heeft V-Rally 4 een carriÃ?remodus en een innovatieve onlinemodus om je belevenissen en voortgang te transformeren.

Fiche technique

 • Prise casque 3499550366549
 • Uitvoering SWITCH
 • Uitgever Big Ben Interactive
 • Genre Racing
 • Boxlanguage
 • Release datum 15/12/2018
 • Taal Engels
 • Commentaires
 • Donner votre avis

  V-Rally 4, (Nintendo Switch)

  V-Rally 4, (Nintendo Switch)

  SWITCH