Twilight saga - Complete collection, (DVD)

Meyer, Stephenie, DVDNL
35,19 €

Ajouter au panier

PX5412370858863

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 35 points de fidélité. Votre panier totalisera 35 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 1,75 €.


En savoir plus

Deze luxe collector’s editie bevat de volledige TWILIGHT SAGA.
Bella Swan is altijd al een buitenbeentje geweest. Wanneer ze verhuist naar het regenachtige Forks, ontmoet ze de mysterieuze Edward Cullen van de Cullen-clan. Maar Edward is niet zoals de andere jongens. Hij is een onsterfelijke vampier, die geen mensenbloed drinkt. Wanneer haar vriendschap met jeugdvriend Jacob openbloeit, raakt ze verstrikt in een passionele driehoeksrelatie tussen Edward en Jacob, afstammeling van een weerwolven-clan. Beide clans hebben een pact die de vrede in Forks moet verzekeren, maar door de amoureuze spanningen begint het pact barsten te vertonen.

Intussen stellen de Volturi, een eeuwenoude vampieren-clan, Edward voor een hartverscheurende keuze : Bella vampier maken of zij sturen een leger om Bella te vermoorden wanneer hij haar niet transformeert. Edward moet nood - gedwongen met Jacob opnieuw een pact sluiten om Bella te beschermen. Maar wanneer Bella en Edward trouwen en ze samen een kind verwachten wordt het nieuwe pact fragieler. Na de geboorte van Renesmee, zien de Volturi haar als een gevaar en willen ze haar vermoorden. Edward, Bella en Jacob bundelen krachten met alle bevriende vampier- �n weerwolven- clans om Renesmee met hart, ziel �n leven te beschermen�

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Twilight saga - Complete collection, (DVD)

    Twilight saga - Complete collection, (DVD)

    Meyer, Stephenie, DVDNL