Tweede Wereldoorlog in woord en beeld, (DVD)

DVDNL
45,23 €

Ajouter au panier

PX8718754407625

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 45 points de fidélité. Votre panier totalisera 45 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 2,25 €.


En savoir plus

In 1933 staat de wereld aan de vooravond van een catastrofe als Adolf Hitler, één van de wreedste alleenheersers van de 20e eeuw, aan de macht komt. Een paar jaar daarna worden de grootste gruweldaden tegen de mensheid ooit begaan. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Waarom kon deze door het volk verkozen dictator zonder tegenspraak zijn gang gaan?
Kreten zoals Lebensraum, Endlösung en Übermensch staan voor de idealen waarmee Hitler hoop creëerde voor een hele generatie teleurgestelde en gehersenspoelde Duitsers. De F�hrers wil werd wet. Liefde voor het vaderland en de wil om van Duitsland weer een sterke trotse natie te maken zorgden voor onvoorwaardelijke steun en deze steun werd omgezet in het veroveren van enorme gebieden in Europa. Hitler was een goed redenaar maar een slechte militaire tacticus, door veelal zijn slechte keuzes en onderschatting van een steeds sterker wordende vijand houd het 1000 jarige rijk nog geen 5 jaar stand. Vanaf 1943 voeren ze al een verloren oorlog, een oorlog die zal eindigen in de bezetting en vernietiging van hun Duitsland.
De documentaire reeks laat de strategie zien waarmee de Duitsers Europa bijna veroverde om daarna uiteindelijk weer alles te verliezen.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Tweede Wereldoorlog in woord en beeld, (DVD)

    Tweede Wereldoorlog in woord en beeld, (DVD)

    DVDNL