Last day of the dinosaurs, (DVD)

DOCUMENTARY, DVDNL
1,38 €

Ajouter au panier

Prix réduit !

1,53 €

PX8718754401135

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 1 point de fidélité. Votre panier totalisera 1 point pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,05 €.


En savoir plus

Temperaturen stijgen boven de 300 graden, zware aardbevingen volgen en gigantische tsunami's verwoesten alles op hun pad. Miljoenen tonnen stof en gesteente worden opgeworpen in de lucht om als een ware brandende bommenregen neer te komen op alle continenten... In Last Day of the Dinosaurs proberen de grootste schepsels die ooit op aarde hebben rondgelopen de gevolgen te overleven van een gigantische asteroïde die in botsing komt met onze planeet.

De dinosaurussen leven al 120 miljoen jaar lang op aarde wanneer ze plotseling in een klap worden weggevaagd of moeten vechten voor hun bestaan. Zeer realistische digitale animatie laten de prehistorische wereld tot leven komen om van dichtbij mee te maken hoe de verwoesting door de asteroïde de dinosaurus tot uitsterven brengt. Tot in de detail laat deze levensechte film zien hoe aan 200 miljoen jaar dominantie op aarde abrupt een einde komt.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Last day of the dinosaurs, (DVD)

    Last day of the dinosaurs, (DVD)

    DOCUMENTARY, DVDNL