Voyage of time, (Blu-Ray)

Blu-Ray
6,96 €

Ajouter au panier

Prix réduit !

-1,83 €

8,79 €

PX5407003481457

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 6 points de fidélité. Votre panier totalisera 6 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,30 €.


En savoir plus

De documentaire VOYAGE OF TIME: LIFE’S JOURNEY beschrijft het ontstaan van het universum. Oogverblindende beelden schetsen de oorsprong en de uiteindelijke ondergang van de aarde en het heelal, van de geboorte tot de dood, waarbij de grootste kosmische krachten tot de kleinste ecosystemen voorbij komen. De beelden worden begeleid door de voice-over van tweevoudig Oscarwinnares Cate Blanchett.

VOYAGE OF TIME is het levenswerk van Terrence Malick (THE TREE OF LIFE, BADLANDS, THE THIN RED LINE) waarin hij een ode brengt aan de aarde en het leven. Meer dan dertig jaar werkte hij aan dit project. De opnamen vonden plaats over de gehele wereld, van IJsland tot Chili en van Amerika tot Papoea-Nieuw-Guinea. De adembenemende special effects werden gemaakt door de legendarische Dan Glass (The Matrix, V for Vendetta, Batman Begins) en Douglas Trumbull (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters of the Third Kind). VOYAGE OF TIME ging in wereldpremi�re op het Filmfestival van Venetië.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Voyage of time, (Blu-Ray)

    Voyage of time, (Blu-Ray)

    Blu-Ray