Spy in the wild, (Blu-Ray)

Blu-Ray
19,49 €

Ajouter au panier

PX8711983443716

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 19 points de fidélité. Votre panier totalisera 19 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,95 €.


En savoir plus

In deze vermakelijke serie gaat een team van levensechte robotdieren undercover om liefde, intelligentie, vriendschappen en ondeugend gedrag te filmen bij een aantal bijzondere dieren. Deze robotachtige look-alikes maken de juiste bewegingen om niet alleen door dieren geaccepteerd te worden, maar ook om met hen om te gaan, waardoor zij bijzondere inzichten in de dierenwereld weten te ontfutselen. Elke aflevering heeft als thema een bekend aspect die veel lijkt op ons eigen leven. Ontmoet de olifantentantes die als vroedvrouwen werken, aanschouw hoe de mannelijke prieelvogels snuisterijen verzamelen om de dames te imponeren en ontdek de pedicures van de nijlpaarden.
Kom erachter dat ook apen dronken kunnen worden en de apendienders de wet uitmaken. Deze momenten onthullen niet alleen veel over dierlijk gedrag, ze wijzen ook op de essentie van onze eigen menselijkheid...

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Spy in the wild, (Blu-Ray)

    Spy in the wild, (Blu-Ray)

    Blu-Ray