Blue planet 1&2, (Blu-Ray)

Blu-Ray
34,31 €

Ajouter au panier

PX8711983443679

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 34 points de fidélité. Votre panier totalisera 34 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 1,70 €.


En savoir plus

De veelgeprezen en baanbrekende natuurdocumentaires Blue Planet I & II zijn nu voor het eerst verzameld in een box.
Verteller Sir David Attenborough neemt ons mee op een betoverende reis en laat zien hoe ongelooflijk mooi en tegelijk angstaanjagend de zee kan zijn. En passant wordt een aantal van de best bewaarde geheimen van de onderwaterwereld onthuld. We ontdekken nieuwe soorten, nemen een kijkje in
leefgebieden waar nog nooit iemand is geweest en zien hoe dieren overleven op een manier die nog nooit door een camera is vastgelegd. We bezoeken diepe zeeën, koraalriffen, de open oceaan en groene kusten. We maken kennis met verbluffende wezens en zijn getuige van diergedrag dat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat we inmiddels ook weten, is dat de gezondheid van de oceanen bedreigd wordt. Dit is dus hét moment om op verkenning te gaan in die uitgestrekte wereld en te onderzoeken hoe de toekomst van onze ‘Blauwe Planeet’ eruitziet.
Deze collectie is het ultieme document over onze oceanen en bevat alle afleveringen van Bleu Planet I en II, gepresenteerd door Sir David Attenborough.

Fiche technique

  • Commentaires
  • Donner votre avis

    Blue planet 1&2, (Blu-Ray)

    Blue planet 1&2, (Blu-Ray)

    Blu-Ray