Ogone

Ogone e-Commerce is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd  wordt door Ogone n.v. De veiligheid van uw betalingen is voor Ogone e-Commerce  een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de  hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om u een veilige en  betrouwbare dienst te leveren.

Veiligheidscharter van Ogone e-Commerce Ogone e-Commerce  verbindt zich tot het nemen van de volgende veiligheidsmaatregelen: Onze servers  zijn beveiligd met firewalls, de toegang tot onze databanken wordt streng  gecontroleerd en gevoelige gegevens worden gecodeerd.

Alle gevoelige informatie die Ogone e-Commerce op het Internet inzamelt,  wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van  bankkwaliteit. U kunt alleen in beveiligde modus toegang krijgen tot de  betaalpagina's van Ogone e-Commerce. Het nummer van uw kredietkaart wordt  uitsluitend doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert.

De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze  instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en  beveiligingsprotocollen. Alleen de financiële instellingen van de handelaren die  verantwoordelijk zijn voor de financiële uitvoering van de transacties kunnen de  kaartnummers aan de handelaren doorgeven.

 

Veilig betalen met Visa secured

Online betalen met Visa en MasterCard 'secured' met gebruik van het kaartnummer, de geheime code van hun kredietkaart én de kaartlezer, zorgt ervoor dat uw cliënt kan worden geïdentificeerd als de rechtmatige kaarthouder en dat niemand misbruik kan maken van zijn/haar kaartgegevens.

 

Ik woon in België

NIEUW : Maestro (Enkel voor ING, KBC, BNP Paribas Fortis en Fintro klanten)

maestro     In België, zijn KBC, CBC, ING, Crelan, Belfius, BNP Paribas Fortis en Fintro de eerste banken die hun Maestro functies hebben geactiveerd om klanten toe te laten online te kunnen betalen. Belangrijke opmerking: Om Maestro® te kunnen gebruiken tijdens het online winkelen, hebt u een betrouwbaar identificatiemiddel nodig, uitgegeven door uw bank, gebaseerd op de «SecureCode/3-D Secure®» technologie (zoals alle MasterCard en Visa kaarten. Dit identificatiemiddel kan een kaartlezer zijn, een paswoord, etc.

PayPal:

Standaard PayPal-logo
    Betaal via uw PayPal rekening. PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en vanaf nu ook hier kunt betalen. Wanneer u PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrekt u alleen uw e-mailadres van PayPal. Wij ontvangen een betaling van PayPal zonder dat we uw financiële informatie te zien krijgen.

Kredietkaart:
U kan betalen via een kredietkaart Visa, Mastercard of American Express. Op uw afrekening vindt u uw aankoop terug onder 'Medio Financial Services'. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving waardoor niemand kan zien welke gegevens u invult, ook wij niet. We werken hiervoor samen met Ogone, marktleider in veilig online betalingsverkeer en erkend door Visa & Mastercard. Om met een kredietkaart te 100% veilig te kunnen betalen heeft u uw kaart en een digipass nodig (die laatste moet u via uw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren).
                                                                     Bancontact
Nog niet alle banken zijn uitgerust om met dit betaalmiddel te werken, enkel klanten van de volgende banken kunnen met Bancontact betalen:
•  Belfius Bank
•  Fortis Bank
•  KBC Bank
•  VDK Bank
Bent u klant bij een andere bank, dan contacteert u best uw bankier om te weten te komen wanneer uw bank dit betaalmiddel toelaat. Om met Bancontact te kunnen betalen heeft u uw kaart en een digipass nodig (die laatste moet u via uw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren).

On-line betalen:

KBC klanten kunnen via KBC online betalen. Belfius-klanten via Belfius-Direct. Hiervoor hebt U uw kaart en digipass nodig.

 


Ik woon in Nederland

Kredietkaart:
U kan betalen via een kredietkaart Visa, Mastercard of American Express. Op uw afrekening vindt u uw aankoop terug onder 'Medio Financial Services'. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving waardoor niemand kan zien welke gegevens u invult, ook wij niet. We werken hiervoor samen met Ogone, marktleider in veilig online betalingsverkeer en erkend door Visa & Mastercard. Om met een kredietkaart te 100% veilig te kunnen betalen heeft u uw kaart en een digipass nodig (die laatste moet u via uw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren).
                                                                     
iDEAL
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie of een demo, kan u terecht op de site van iDEAL.
betaling gebeurt meteen

PayPal:

Standaard PayPal-logo
    Betaal via uw PayPal rekening. PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en vanaf nu ook hier kunt betalen. Wanneer u PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrekt u alleen uw e-mailadres van PayPal. Wij ontvangen een betaling van PayPal zonder dat we uw financiële informatie te zien krijgen.


Ik woon elders

Kredietkaart:
U kan betalen via een kredietkaart Visa, Mastercard of American Express.  Op uw afrekening vindt u uw aankoop terug onder 'Medio Financial Services'. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving waardoor niemand kan zien welke gegevens u invult, ook wij niet. We werken hiervoor samen met Ogone, marktleider in veilig online betalingsverkeer en erkend door Visa & Mastercard. Om met een kredietkaart te 100% veilig te kunnen betalen heeft u uw kaart en een digipass nodig (die laatste moet u via uw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren).

                                                                                  

PayPal:

Standaard PayPal-logo
    Betaal via uw PayPal rekening. PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en vanaf nu ook hier kunt betalen. Wanneer u PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrekt u alleen uw e-mailadres van PayPal. Wij ontvangen een betaling van PayPal zonder dat we uw financiële informatie te zien krijgen.

 

 

 

 

Terugbetaling

 

Deze wordt uitgevoerd binnen de 30 dagen na ontvangst van de correcte gegevens.

Gelieve de gegevens volledig door te geven. Bij terugbetalingen buiten België (naar Nederland, Frankrijk, ...) is het noodzakelijk het IBAN-nummer en de BIC-code door te geven, aangezien wij, omwille van privacy redenen niet over uw rekeninggegevens beschikken.

 

Gelieve contact op te nemen met onze klantendienst om de terugbetaling te ontvangen.

Wat is BIC?

BIC (Bank Identifier Code) is een internationale identificatiecode (ook wel eens swift-code genoemd), die toelaat elke individuele bank te herkennen. De BIC-code bestaat uit 8 tekens. Deze vindt U vaak terug op de site van uw bank of verkrijgt U op eenvoudige aanvraag bij uw bankkantoor.

 

Hoe ziet een IBAN-nummer eruit?

Een 'International Bank Account Number ' IBAN-rekeningnummer is als volgt samengesteld:

een landcode van twee letters (NL voor Nederland) + een controlenummer van twee cijfers, gevolgd door een spatie de 12 cijfers van uw huidig nationaal rekeningnummer, maar per 4 cijfers gegroepeerd en gescheiden door spaties.

Meestal voorziet uw bank op hun een site een module waar u deze automatisch kan berekenen. U vult uw rekeningnummer is en de calculator berekent het IBAN-nummer. Of u kan uw IBAN-nummer aanvragen via uw plaatstelijk bankkantoor.