Organiseert u een seminarie? Zou u graag uw medewerkers verrassen met een origineel geschenk? Of wenst u relatiegeschenken aan te kopen?

Dan biedt Proxis.com u een uniek voordeel aan in de vorm van staffelkortingen. Wanneer u grotere hoeveelheden van hetzelfde artikel via ons kanaal wil bestellen, dan geven wij u daar graag een aankoopvoordeel tot 10% voor. Hieronder vindt u een overzicht van onze kortingen en de bijhorende codes die u bij het vullen van uw winkelwagentje kan invullen in het veld 'Uw kortingcode'. Deze kortingen gelden enkel op onze Nederlandstalige boeken.

 

AANTAL

CODE

KORTING

10 +

BC5C6FLJ6W

3%

20 +

QR3KLJ46HU

4%

35 +

FRPCEDO1V6

7%

50 +

4CS30FQ7FM

8%

100 +

D49NNHXPYK

10%

 

VOORWAARDEN:

* Op zakelijke bestelling (bestellingen van 10 stuks of meer van hetzelfde artikel) vervalt het recht van retour.
* De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten klaar zijn voor verzending aan u. We streven er naar om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Het is echter mogelijk dat uw bestelling in meerdere leveringen binnenkomt. 
* De artikelen uit een bulkbestelling worden op 1 adres afgeleverd. Het is niet mogelijk om een bulkbestelling apart in te pakken.
* Wanneer u meer exemplaren dan 1 artikel bestelt, kunnen wij de levertijd niet garanderen. De aangegeven levertijd op de website geldt wanneer u 1 exemplaar van dat artikel bestelt.
* Wanneer de door u gewenste artikelen binnen een actie op de website vallen kan u altijd zelf de meest gunstige korting verkiezen.
* Aan de bovenstaande richtlijnen voor kortingen kunnen geen rechten worden ontleend. Bij reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt. 

* Deze korting is niet cumuleerbaar met andere voordelen vermeld op deze site