VAKKEN VOL VERHALEN...groep 6 AARDRIJKSKUNDE

RONDJE NEDERLAND werkboek (set van 5), onb.uitv.
22,50 €

PX9789058192271

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 22 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 22 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,10 €.


Meer informatie

Vakken vol verhalen brengt wereldoriëntatie en begrijpend lezen bij elkaar. Binnen het thema Aardrijkskunde neemt u leerlingen aan de hand van een spannend verhaal o.a. mee op reis door Nederland en naar het zonnige zuiden. In Vakken vol verhalen wordt gewerkt aan wereldoriëntatie, maar ook aan begrijpend lezen, woordenschatverwerving, samenwerkend lezen en creativiteit. Voor groep 5 tot groep 8 zijn er verhalen over Geschiedenis, Aardrijkskunde en Natuuronderwijs. Aan de hand van een spannend verhaal en uitdagende activiteiten worden de leerlingen zelf speler in het verhaal. Bij elke handleiding krijgt u een gratis licentie waarmee leerlingen op de site informatie kunnen zoeken en oefenen met spelletjes.Ook is een prachtige speldoos bij Vakken vol Verhalen verkrijgbaar. Tijdens het spelen oefenen de leerlingen extra met de begrippen uit het thema.

Rondje Nederland
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken roept per e-mail de hulp van de klas in. Er moet een gids gemaakt worden voor een bezoek van kinderen uit de verschillende lidstaten van de Europese Unie aan Nederland. De klas neemt de uitdaging aan. De leerlingen bedenken wat interessant is om te weten en te zien van Nederland voor kinderen uit andere landen van de Europese Unie. Ze doen inhoudelijk onderzoek naar interessante wetens- en bezienswaardigheden en presenteren hun gids op een persconferentie.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    VAKKEN VOL VERHALEN...groep 6 AARDRIJKSKUNDE

    VAKKEN VOL VERHALEN...groep 6 AARDRIJKSKUNDE

    RONDJE NEDERLAND werkboek (set van 5), onb.uitv.