Visuele Enterprise Architectuur

open Methode Dragon1 HBO Studieboek, Mark Paauwe, Paperback
Meer van Mark Paauwe Meer van Dragon1 Architecture Books Library
39,95 €

PX9789490873073

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 39 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 39 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,95 €.


Meer informatie

Visuele Enterprise Architectuur, HBO studieboek over de open methode Dragon1, is een boek voor studenten informatiekunde en bedrijfskunde. Verder is het boek uitermate geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken onder architectuur of er bijvoorbeeld in projecten mee te maken krijgt.
Op gestructureerde wijze behandelt dit boek het nieuwe management stuurinstrument Visuele Enterprise Architectuur aan de hand van de open methode Dragon1.


Dit HBO studieboek zet uiteen wat de toegevoegde waarde is van Visuele Enterprise Architectuur. Dragon1 heeft als het ware de kracht van communicatiegerichte visualisaties herontdekt en overgenomen uit de bouwkundige architectuur. Volgens Dragon1 is Visuele Enterprise Architectuur de wijze waarop enterprise architecten met veel toegevoegde waarde ondersteuning bieden aan bedrijfstransformaties en ICT-innovaties.


De juiste architectuurvisualisaties zorgen ervoor dat opdrachtgevers, programma-managers en specialisten in korte tijd op basis van het maken van architectuurontwerpen en een gemeenschappelijk beeld, duurzame en toekomstvaste oplossingen kunnen realiseren in ondernemingen.


In dit HBO studieboek wordt een overzicht gegeven van de opbouw van de open methode Dragon1 en vervolgens de toepassing in de praktijk. Daarna worden de denkwijze en de representatiewijze besproken. Vooral de representatiewijze is voor Visuele Enterprise Architectuur zeer belangrijk.


Naast enterprise architectuur worden ook andere soorten architecturen behandeld, zoals informatie architectuur en ICT-architectuur als onderdeel van enterprise architectuur. Dit maakt dat in dit studieboek een complete integrale benadering wordt beschreven voor het werken onder architectuur in ondernemingen. Met Dragon1 leert de student dat lastige vraagstukken eenvoudiger zijn op te lossen met architectuurvisualisaties ter ondersteuning van beeldvormingsprocessen en besluitvormingsprocessen.

Alle hoofdstukken in dit studieboek zijn voorzien van modellen, voorbeelden, begrippen en deskundige uitleg van deze begrippen. Dit HBO studieboek vervult een belangrijke rol als vraagbaak en inspiratiebron voor iedereen die betrokken is of wordt bij het werken onder architectuur in ondernemingen.

Kijk voor meer informatie en gratis downloads op http://store.dragon1.com

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Visuele Enterprise Architectuur

    Visuele Enterprise Architectuur

    open Methode Dragon1 HBO Studieboek, Mark Paauwe, Paperback