Handboek ontwerpen en creeren van lingerie

lingerie, D.M.R. Lopez, Paperback
Meer van D.M.R. Lopez
95,00 €

PX9789078094067

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 95 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 95 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 4,75 €.


Meer informatie

Lingerie maken is een apart modevak met veel eigenschappen die niet voorkomen bij het maken van bovenmode. Neem bijvoorbeeld iemand met kledingmaat 42/44 en een cupmaat B. Deze vrouw heeft een lingerieprobleem en kan in lingeriewinkels moeilijk slagen voor een juiste pasvorm.

Dit probleem kunt u zelf oplossen. Met de uitgebreide informatie in dit boek kunt u namelijk zelf een basistekening in uw eigen maten creëren. Daarnaast leest u welke lingeriestoffen te gebruiken en is het boek rijkelijk voorzien van voorbeelden en overige informatie voor het zelf maken van lingerie.

Vanaf 1995 doceert de auteur lingerieonderwijs aan leraressen van modevakscholen.
Met de uitgave van dit boek wil zij een ieder de mogelijkheid geven om aan de hand van de eigen maten te leren patroontekenen en uitwerken. De kennis in dit boek is een goede basis om hiermee zelf meerdere ontwerpen te creëren.

Bent u geïnteresseerd in ondermode en wilt u hierover in korte tijd zo veel mogelijk leren, dan mag de in dit boek opgenomen kennis bij u niet ontbreken. Met die kennis bent u in staat zelfstandig te werken, in uw eigen tijd, in uw eigen tempo.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Handboek ontwerpen en creeren van lingerie

    Handboek ontwerpen en creeren van lingerie

    lingerie, D.M.R. Lopez, Paperback