DJ'en voor Dummies

John Steventon, Paperback
Meer van John Steventon
28,19 €

Reserveer nu

In prijs verlaagd!

-1,80 €

29,99 €

PX9789045350523

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 28 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 28 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,40 €.


Meer informatie

Hier is dan eindelijk een echte bestseller over spinning en scratching! Als jij de nieuwe Armin van Buuren wilt worden, dan is DJ'en voor Dummies het ideale boek voor jou. John Steven- ton, een zeer succesvolle club-DJ, helpt je met de basisprincipes van het mixen, leert je de technieken om je eigen stijl als DJ te ontwikkelen, en laat zien hoe je een betere DJ wordt.
DJ'en voor Dummies behandelt zowel de digitale als de vinyltechnieken, maar gaat ook in op de laatste DJ-technologie, de uitrusting en de software. Nu kun je gaan mixen en je omgeving verbazen
met je artistieke kwaliteiten. Het boek staat boordevol adviezen van experts en veel begrijpelijke uitleg, waarmee je meteen aan de slag kunt.
John Steventon, bij insiders beter bekend als DJ Recess, heeft een stevige reputatie als club-DJ. Met dit boek heeft hij al duizenden DJ's in spe, overal ter wereld, de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    DJ'en voor Dummies

    DJ'en voor Dummies

    John Steventon, Paperback