Meesterwerk

van Van Eyck tot Rubens in detail, Till-Holger Borchert, Hardcover
Meer van Till-Holger Borchert
117,50 €
In prijs verlaagd!

-7,50 €

125,00 €

PX9789401412858

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 117 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 117 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 5,85 €.


Meer informatie

Veertig Vlaamse meesterwerken zoals we ze niet vaak aangereikt krijgen: naast de volledige schilderijen zien we honderden paginagrote beelden met uitgelezen, minutieuze en verbluffende details. Alles wordt verduidelijkt door de deskundige inzichten van Till-Holger Borchert. De mooiste schilderijen van Jan van Eyck, Rogier Van der Weyden, Hiëronymus Bosch, Pieter Bruegel de Oude, Peter Paul Rubens en vele andere grootmeesters van de Vlaamse schilderkunst geven hier hun geheimen prijs. Till-Holger Borchert, hoofdcurator van het Groeningemuseum in Brugge, neemt ons mee op een boeiende tocht doorheen drie eeuwen Vlaamse kunst. Hij wijst ons de weg naar de artistieke bijzonderheden en toont ons waar de verborgen finesses en de specifieke eigenheden van de schilder zich schuilhouden. Kunstenaar en werk worden vakkundig ingeleid en gesitueerd in hun historische context. Dit boek is als een kunsthistorische wandeling vol esthetische genoegens, doorheen gerenommeerde musea uit heel Europa, bladzijde na bladzijde. Een uitnodiging tot verwondering en bewondering.
'Om te huilen zo mooi, die precieze details in Vlaamse schilderijen. In Meesterwerk worden ze met verbluffend effect uitgelicht. Een boek als een privétentoonstelling.' - Wieteke van Zeil  (de Volkskrant - 5 sterren)
 

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Meesterwerk

    Meesterwerk

    van Van Eyck tot Rubens in detail, Till-Holger Borchert, Hardcover