Help, mijn ouders worden hulpbehoevend

als je hart zich sluit bij de zorg voor je ouders, Wentink, Margriet, Paperback
Meer van Margriet Wentink Meer van Breek de stilte
14,99 €

Reserveer nu

In prijs verlaagd!

15,95 €

PX9789460151330

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 14 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 14 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,70 €.


Meer informatie

Als je ouders ouder worden en een beroep doen op je hulp, kan dat je in de knel brengen. Niet alleen de praktische zorg in de dagelijkse praktijk, maar vooral de psychische en emotionele belasting kunnen de zorg tot een zware opgave maken.

Hoe je de zorg voor je ouders beleeft, heeft veel te maken met je eerdere levenservaringen: je jeugd bij hen, de aandacht die er vroeger voor jou en jouw behoeften was en de kleinere en grotere verwondingen die je opliep in het contact met hen. Word je daarin geraakt, dan kan je hart zich sluiten, waardoor je verhardt en doet wat nodig is voor je ouders, maar je dat steeds zwaarder valt. Dit boek helpt je te onderzoeken wat jij nodig hebt om goede oplossingen te vinden als je ouders hulpbehoevend worden.


Margriet Wentink specialiseerde zich in het werken met mensen die gevolgen ondervinden van (vroegkinderlijk) trauma. Zij maakt gebruik van interactieve zelf-resonantie en baseert zich daarbij op een meergenerationele psychotraumatologie. Sinds 2005 integreert zij de door Franz Ruppert ontwikkelde identiteit-georiënteerde psychotraumatheorie- en therapie (IoPT) in haar werk en introduceerde deze methode tevens in Nederland.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Help, mijn ouders worden hulpbehoevend

    Help, mijn ouders worden hulpbehoevend

    als je hart zich sluit bij de zorg voor je ouders, Wentink, Margriet, Paperback