How2talk2kids

effectief communiceren met kinderen, Mazlish, Elaine, Paperback
Meer van Adele Faber
22,50 €

PX9789081240017

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 22 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 22 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,10 €.


Meer informatie

`Ik ga niet naar mijn kamer. Je bent niet de baas over mij `Je doet gewoon wat ik zeg en daarmee uit Na dit bekende tafereel voelen zowel kind als opvoeder zich boos. Gelukkig kan het ook anders. Adele Faber en Elaine Mazlish hebben een respectvolle manier van communiceren ontwikkeld waar alle partijen zich zoveel beter bij voelen. Faber en Mazlish bieden praktische effectieve communicatievaardigheden, gebaseerd op de theorie van de bekende psycholoog dr. Haim Ginott, direct toepasbaar op elk kind van 2 tot 20 jaar. Aan bod komt o.a: Beter omgaan met de negatieve gevoelens van je kind. Grenzen stellen terwijl de relatie met je kind goed blijft en zich zelfs verdiept. Het kind neemt verantwoordelijkheid voor zijn gedrag en komt zelf met oplossingen. Effectief prijzen en je kind bevrijden uit een vaste rol. Hierdoor krijgt je kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Adele Faber en Elaine Mazlish worden internationaal erkend als experts op het gebied van communicatie tussen volwassenen en kinderen. Ze doceren deze methode al tientallen jaren via workshops en via hun boeken. <Foto Heleen + onderstaande tekst op witte achtergrond) Nederlandse bewerking van het boek Heleen de Hertog (1970, 3 kinderen) heeft na haar studie Economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam 8 jaar gewerkt in marketingcommunicatie. In 2006 richtte ze How2talk2kids op. Ze heeft het Amerikaanse boek en de workshop bewerkt voor de Nederlandse markt. Inmiddels worden er workshops gegeven in diverse plaatsen. `Ik ben echt gepassioneerd door deze methode. Het is simpel, praktisch en direct toepasbaar. Ik merkte zelf een groot verschil. Puur doordat ik anders praat en reageer en mijn grondhouding anders is www.how2talk2kids.nl

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  Greet Pipijn
  30-10-2012

  Praktisch boek, no nonsense tips, herkenbaar en bruikbaar.
  \nIk kocht dit boek meermaals als geboortekado ! (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  I. Valckenaers
  07-07-2011

  Aan te bevelen! Krachtig en bondig boek vol praktische voorbeelden en tips. Geeft je een andere kijk en inzicht op de aanpak van het "gedrag" van kinderen. (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  A. Maertens
  07-11-2008

  Een sterk aan te bevelen en 'verfrissend' boek. Veel praktische en begrijpelijke tips voor wie de communicatie met kinderen (vanaf de kleuterleeftijd tot en met de puberleeftijd) wil verbeteren. Iedere ouder, opvoeder, onderwijzer en leerkracht zou dit boek moeten lezen. (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  How2talk2kids

  How2talk2kids

  effectief communiceren met kinderen, Mazlish, Elaine, Paperback