Losgeld voor Geronimo

Oscar Tortuga, Tortuga, O., Hardcover
Meer van O. Tortuga Meer van Oscar Tortuga
9,35 €
In prijs verlaagd!

9,95 €

PX9789085920601

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,45 €.


Meer informatie

Lees het eerste boek over de belevenissen van onze nieuwste aanwinst: Oscar Tortuga!
Wie is Oscar Tortuga? Hij is verfijnd, hij is elegant, hij is een meester schrijver, een geletterde kat, loyaal en met een broertje dood aan onrechtvaardigheid.
Maar...het blijft een kat en dus is hij ook een tikkeltje lui en plagerig aangelegd. Oscar Tortuga is de directeur van de beroemdste krant (er is er ook maar èèn!) van Kattig Katteneiland: De Krijsende Kater. Hij woont in de stad Kattendrecht, in een prachtig huis.

Losgeld voor Geronimo
Op een dag krijgt Oscar Tortuga bezoek van Zijne Majesteit Keizer Kattenklauw III. Hij is de keizer van Katteneiland, de 'genadeloze zwarte zeerover', de grote leider van de piratenkatten en oerdom. De keizer wil dat Oscar zijn biografie gaat schrijven. Zodoende mag Oscar aanwezig zijn bij een vergadering van de 'Raad van Kattenzaken'. Op de agenda staat èèn punt: de schatkist is leeg. Maar daar weten ze wel wat op: het ontvoeren van een wereldberoemde muis moet weer geld in het laatje brengen. Welke muis zou dat zijn?
Natuurlijk: Geronimo Stilton! Zo gezegd, zo gedaan, maar Oscar kan het niet over zijn hart verkrijgen dat een collegaintellectueel gekidnapt wordt. Bovendien moet hij er niet aan denken dat er op Katteneiland, behalve hijzelf, nóg een belangrijk en serieus schrijver rondloopt. Gi-ga-guppies! Dat mag niet gebeuren! Hij zint op een list om Geronimo te bevrijden...

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Losgeld voor Geronimo

    Losgeld voor Geronimo

    Oscar Tortuga, Tortuga, O., Hardcover