De liedjesalmanak

herfst en winter, Meinderts, Koos, Hardcover
Meer van Koos Meinderts
9,99 €

PX9789047615279

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,45 €.


Meer informatie

De liedjesalmanak (met cd!) is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, schitterend ge?llustreerd door Annette Fienieg. Naast gouwe ouwe liedjes als Herfst, herfst wat heb je te koop, Sinte Sinte Maarten en Alles in de wind, schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Prinsjesdag met alleen maar prinsesjes, over een oliebol op hol en over een hotseknotse dierencarnaval. Alle liedjes zijn door Thijs Borsten op muziek gezet en worden gezongen door Peer de Graaf en singer-songwriter Leine. Koos Meinderts, winnaar van de allereerste Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, viert in september zijn 30-jarig schrijverschap. Eerder maakte hij met Annette Fienieg en Thijs Borsten Verdriet is drie sokken (Lemniscaat 2008) en Het regent zonlicht (Lemniscaat 2010). Met Maite Maria wonnen Meinderts en Borsten de Willem Wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied.
**Tracklist: Drie Kleine Kleutertjes, . Herfst,Herfst Wat Heb Je Te Koop, . Prinsjesdag, . Het Regent Het Zegent, . Op De Kinderboerderij, . Wintertijd, . Appeltjes, . Anneke Tanneke Toverheks, . Van De Hoge,Hoge Bomen, . Sinte,Sinte Maarten, . Alles In De Wind, . Zakdoekje Leggen, . In Het Stadje Suikerhuizen, . Sint Lucia, . Het Kleine Koningskind, . Oliebol Op Hol, . Het Oude Jaar Is Om, . Driekoningen, . Schaatsen Rijen,Lekker Glijen, . Sneeuwvlokjes, . De Koning Van Siam, . Valentijn, . Dierencarnaval, . Sneeuwklokjes

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    De liedjesalmanak

    De liedjesalmanak

    herfst en winter, Meinderts, Koos, Hardcover