Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier

De fantastische bibliotheek van Roald Dahl, Roald Dahl, Paperback
Meer van Roald Dahl Meer van De fantastische bibliotheek van Roald Dahl
12,17 €

Reserveer nu

In prijs verlaagd!

12,95 €

PX9789026130595

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 12 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,60 €.


Meer informatie

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

'Een schrijver is iemand die verhalen uitvindt,' zegt Roald Dahl in dit boek. Na de fantastische avonturen van Sjakie en de chocoladefabriek en De fantastische Meneer Vos heeft hij er nog heel wat uitgevonden. Zoals het wonderlijke verhaal over een jongetje dat met dieren kan praten, en een schildpad redt uit de soep. Of het verhaal over een lifter die laat zien hoe vingervlug hij is. Een dromerig vogelvriendje wordt het slachtoffer van een gewelddadig verjaardagsgeschenk. En naast deze en andere personages is er de held van het titelverhaal: de rijke ijdeltuit Hendrik Meier. Gierigheid drijft hem tot wat eigenlijk niet kan. Na jaren oefenen slaagt hij erin te zien zonder ogen...

'Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.' - VPRO-gids

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier

    Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier

    De fantastische bibliotheek van Roald Dahl, Roald Dahl, Paperback