Broederbloed | operatie freeborn

omnibus, Roel Thijssen, Paperback
Meer van Roel Thijssen
9,40 €

Reserveer nu

In prijs verlaagd!

10,00 €

PX9789460683763

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,45 €.


Meer informatie

DEEL 1 EN 2 IN DE GRAHAM MARQUAND-REEKS

Een serie vol spannende intriges waarin de spionageroman en de oorlogsroman samenvloeien met die van de psychologische thriller.

BROEDERBLOED
De Amerikaanse militair Graham Marquand vertrekt naar de oorlog in Vietnam, waar hij verstrikt raakt in criminele en spionage- activiteiten. Onder druk van corruptie en machtsmisbruik wordt hij voor keuzes gesteld, als militair en vooral als mens. Om zijn eigen leven en dat van zijn jongere broer te redden, zal Graham de juiste beslissingen moeten nemen.

OPERATIE FREEBORN
In de Vietnamese kampen worden Amerikaanse krijgsgevangenen onder mensonterende omstandigheden gedwongen zich voor de Noord-Vietnamese oorlogspropaganda in te zetten. Paul Marquand is een van hen. Voor cia-agent Graham Marquand staat er veel
op het spel: niet alleen de bevrijding van zijn broer, maar ook zijn carrière bij de cia. Daarbij kan de kleinste inschattingsfout eindigen in de dood.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Broederbloed | operatie freeborn

    Broederbloed | operatie freeborn

    omnibus, Roel Thijssen, Paperback