De overwinning van de adelaar

Simon Scarrow, Paperback
Meer van Simon Scarrow
9,40 €
In prijs verlaagd!

10,00 €

PX9789025301453

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,45 €.


Meer informatie

43 n.Chr.: centurio Marco trekt met het Tweede Legioen op tegen de Brittanniërs. Al snel stuiten ze op de eerste hindernis: een brede rivier met op de andere oever versterkingen waarachter de barbaren zich verschanst hebben. De Brittanniërs compenseren hun primitieve strijdwijze met een ongelooflijke moed en onverzettelijkheid. Samen met zijn tweede man Cato staat Marco voor de steeds moeilijkere taak de Brittanniërs zo snel mogelijk te verslaan. Het echte gevaar komt echter uit een andere, onverwachte hoek. De bloedige strijd tegen de dappere barbaren, de tegenslag die Cato en Marco ondervinden en de op de achtergrond slepende samenzweringen maken ook het tweede deel uit de Adelaar-reeks bloedstollend spannend.

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  walter J
  15-04-2015

  De overwinning van de adelaar.

  Zeer goed boek. Het bewijs : ik heb na het te hebben gelezen onmiddelijk een bestelling geplaatst en nog 5 andere boeken van deze schrijver gekocht !

  Schrijf uw recensie

  De overwinning van de adelaar

  De overwinning van de adelaar

  Simon Scarrow, Paperback