Harry Potter en de relieken van de dood .. RELIEKEN VAN DE DOOD//J.K. ROWLING

20 CD Luisterboek voorgelezen door Jan Meng, J. K. Rowling, Audio Visuele Media
Meer van J.K. Rowling
59,95 €

PX9789047601821

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 59 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 59 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 2,95 €.


Meer informatie

Harry zit opgezadeld met een donker, gevaarlijk en schijnbaar onmogelijke taak: het zoeken en vernietigen van Voldemorts laatste Gruzielement. Nog nooit heeft Harry zich zo alleen gevoeld. En nog nooit heeft de toekomst er zo uitzichtloos uitgezien. Gelukkig vindt Harry ergens diep in zichzelf de kracht om hiertegen te protesteren en de opdracht te vervullen die hem kennelijk gegeven is. Hij moet de warmte, veiligheid en vriendschap die hij vond in het Nest, het huis van de familie Wemel, verlaten om zonder angst en twijfel het onverbiddelijke pad dat voor hem ligt, te bewandelen?

In dit laatste, zevende deel uit de Harry Potter serie, onthult J.K. Rowling op een spectaculaire wijze de antwoorden op de vele vragen die verrezen zijn. Haar betoverende, rijke manier van schrijven, met al zijn vertakkingen en zijsprongen, zorgt ervoor dat het tot op het allerlaatste moment adembenemend spannend blijft. We zullen als maar naar haar verhalen blijven luisteren, vooral ook als meesterverteller Jan Meng ons voorleest.

, Harry zit opgezadeld met een donker, gevaarlijk en schijnbaara onmogelijke taak: het zoeken en vernietigen van Voldemorts Gruzielement. Nog nooit heeft Harry zich zo alleen gevoeld. En nog nooit heeft de toekomst er zo uitzichtloos uitgezi, Dank voor de info, ik hoop dat hij voor de vakantie nog in de winkel ligt, wij rijden al jaren naar ons vakantieadres met Jan Meng als afleiding in de auto met weer een nieuw boek van Harry Potter! Ik ga het scherp in de gaten houden! Dank en groet Anne de Groote Internet, 20071205
**Tracklist: Fragment

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  dox jan
  20-09-2011

  Weer een luistercd met ettelijke uren luisterplezier, spijtig, dat er geen vervolg meer op komt. lang getwijfeld omdat de kinderen al wat te groot worden, maar zelf hebben we er ook van genoten (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  jacko kreukniet
  01-05-2009

  prima!!! (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Harry Potter en de relieken van de dood .. RELIEKEN VAN DE DOOD//J.K. ROWLING

  Harry Potter en de relieken van de dood .. RELIEKEN VAN DE DOOD//J.K. ROWLING

  20 CD Luisterboek voorgelezen door Jan Meng, J. K. Rowling, Audio Visuele Media