Op klaarlichte dag SIMONE VAN DER VLUGT

Vlugt, Simone van der, Book, misc
Meer van Simone van der Vlugt
22,75 €

PX9789047613091

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 22 proxispunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 22 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,10 €.


Meer informatie

Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de politie wil haar spreken, in verband met de moord op haar beste vriendin. Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia Vriens brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft inmiddels een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft geen idee met wie zij te maken heeft. Maar als Nathalies ex op het toneel verschijnt, verandert dat. Dan blijkt dat niets is wat het lijkt...

Isolde Hallensleben is programmamaker en presentator. Ze werd met name bekend als `Jakhals' voor het populaire programma De Wereld Draait Door. Momenteel presenteert Isolde voor de NTR o.a. het programma Vrw Zkt Knst., alsook het wetenschappelijke programma Labyrint. Daarnaast werkt Isolde regelmatig voor de Stichting Literaire Activiteiten en voor diverse filmfestivals. Met het eerste luisterboek dat zij voorlas; Het pauperparadijs behaalde ze de longlist van de Esta Luisterboek Award 2012.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Op klaarlichte dag SIMONE VAN DER VLUGT

    Op klaarlichte dag SIMONE VAN DER VLUGT

    Vlugt, Simone van der, Book, misc